Tro Hopp och Kärlek till SORSELE kommun

Har varit i kväll och lyssnat på Paul Keller, en av alla eldsjälar som vill se SORSELE bygden växa mer. Vi var femton stycken i kväll och det blev intressanta diskussioner i samklang med skratt och glädjen.

Men uttryckligen så behövs det fler från vårt vackra och naturnära samhälle, som kanske kunde komma och lyssna men även framföra idéer. Tänk om hela kommunen kunde genljuda och skapa tillsammans en någorlunda gemenskap. Det finns så många grupper på orten, jag tar bara några exempel..

Ungdomar

Pensionärer

Ursprungsfolket Samer

Invandrare

Svensken

Kommunalarbetare

Städerskor

Politiker

De som jobbar inom vården

De som jobbar inom handeln, och så vidare..

 

Vi behövs ALLA för att lyfta upp Sorsele samhälle, och det som är viktigast. Vi behöver lyssna på varandras idéer. Det finns så många som gömmer undan perfekta lösningar men som kanske inte vågar träda fram, och i denna grupp kan man vara den som kommer med vad som helst, utan att man ska behöva känna sig dumförklarad, och ingen ska behöva känna sig kunnigast. Vill vi bara vara där och lyssna har vi också möjligheten att göra det, kanske kan vi hjälpa till med något, eller så inte. Huvudsaken vi är där.  

Så snälla om ni har möjlighet och för allas vår existens och framtida leverne här i Sorsele kommun, lämna disken TV:n och tidningen, för ca två timmars underhållning av samlade åsikter. PLÖTSLIGT SÅ HÄNDER DET och kanske, kanske kan vi utveckla och sätta Sorsele riktigt ordentligt på kartan, det skulle väl ändock vara önskedrömmen.

 

Mellan 18.00 – 20.00 Måndag- fredag denna vecka, finns Paul Keller på Sorsele River Hotell i en av dess konferenslokaler, kom och lyssna var med, ju fler vi är desto bättre marknadsföring för Sorsele.

 

En sak till! Tummen upp för Elenor och Per-Åke Gustavsson som tog dess initiativ till att sponsra lokalen hela veckan.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.