Anders tankar om politik

Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar i dag.

Mina kondoleanser till alla som drabbats av den svåra bussolyckan.

Det var med stor sorg jag i morse nåddes av beskedet om den svåra bussolyckan och om att 3 människor dött och att flera är mycket allvarligt skadade. Att bussen dessutom var fullastad med ungdomar gör att det som inträffat känns extra mycket i själen på en som själv kör buss.

Att själv sätta sig bakom bussratten en dag som denna vilket jag gjort kändes tudelat då det inte går att låta bli att tänka på att det som inte får inträffa faktiskt inträffat.

Alla olyckor är tragiska och speciellt sådana där människor dör eller skadas för livet – Att olyckan sedan drabbade barn och ungdomar som har livet framför sig gör saken ännu värre.

Jag vill därför framföra mina kondoleanser till alla inblandade – Resenärer, föräldrar, lärare, ledare och andra anhöriga och vänner samt till chauffören som med all sannolikhet mår mycket dåligt för närvarande.

Jag tycker det är mycket bra att haverikommissionen och polisen är inkopplade så att vi kan reda ut vad som har hänt så att risken för olyckor som denna kan begränsas så långt det är möjligt.

Än en gång vill jag framföra mina kondoleanser och säga att mina tankar är med er alla i denna svåra stund.

”Hemligheten till en framgångsrik morgondag ligger gömd i de beslut vi fattar idag”

En kommentar

  1. Pingback: Mina Kondoleanser – RHUTHUN

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.