Kolsvart vecka!

Vilken kolsvart vecka för miljöpartiet! Först tvingas Mehmet Kaplan bostadsministern avgå efter alla skandaler. Sen kommer ytterligare ett bakslag när ett av miljöpartiets vallöften går upp i rök efter Vattenfalls försäljning av brunkolen. När man inte tror det kan bli värre, så kallar språkröret och vice statminister Åsa Romson terrordåden 11 september i USA för ”olyckor” Ännu ett klumpigt uttalande av Romson.

Miljöpartiet har tidigare också haft en tung tid i regeringen och man kommer även att gå till historien, som partiet som sålde sin själ för att ta plats i regeringen. Det har till med gått så långt att man har kört över sina egna kongressbeslut. Sen har man också fått stryk i flera av sina hjärtefrågor. När det gäller Bromma flygplats så blir den kvar tills arrendekontraktet med Stockholms stad löper ut om 22 år. Förbifart Stockholm byggs också.

Det är inte heller lätt för Gustaf  Fridolin ett av miljöpartiets språkrör, som viftade med en kolbit debatt efter debatt och sa bestämt att den skulle ligga kvar i marken. Det kommer att bli oerhört intressant att höra hans förklaring till försäljningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.