Het debatt!

Igår var jag publik under den heta ekonomidebatten i SVT. Det märktes verkligen att det är mindre än 1 månad till valet. Den hetaste frågan i debatten var regeringsfrågan och den vann alliansen med knockout.

Från Alliansens sida visade man enighet och jag har svårt att se hur den andra sidan kommer att få ihop en gemensam politik, vid ett maktskifte. Listan kan göras lång och frågor som välfärdsvinster, bensinskatt, flygskatt, och kortare arbetstid, står man långt ifrån varandra.

 

3 kommentarer

  1. gerd

    Folkpartiets representant i debatten ( Carl B Hamilton) är inför valet placerad på ”ickevalbar plats”. Pinsamt att man bara har en avdankad politiker i en så viktig debatt? Vad säger det om folkpartiet?

    • Erik

      Avdankad och avdankad. Jag tycker att han är mycket kunnig inom de flesta poltikområden inte minst ekonomi. Dessutom har han erfarenhet, kan historien vilket är oerhört värdefullt när Riksdagens ledamöter blir yngre och yngre.

  2. Peder Westerberg (inläggsförfattare)

    Jag kan bara instämma med vad Erik skriver! Att kalla Hamilton för avdankad och att det är pinsamt. Det uttalandet tycker jag är pinsamt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.