Mindre än 100 dagar kvar!

Det är en kul och intensiv period just nu och det märks att valdagen närmar sig med stormsteg. Tiden har gått fort på slutet och det är mindre än 100 dagar kvar till valdagen för riksdag, kommun- och landstingsfullmäktige. Men man kan även förtidsrösta, från den 27 augusti fram till valdagen den 14 september. Det är även mycket som ska göras fram till valet och kalendern är i princip fulltecknad fram till den 14 september.

När det gäller Folkpartiet i Umeå, så kommer vi ha ett brett perspektiv i vår politik. Men mycket fokus kommer att ligga på skola, omsorg och jämställdhet. Kultur och fritid är även två områden som är viktiga.

När det gäller alla opinionsmätningar, så är det ett överläge för de rödgröna. Jag vet även att det finns några som redan har tagit ut segern i förskott, men valet kommer inte avgöras förrän sista dagen och det kan fortfarande hända mycket.

 

En kommentar

  1. Bergis

    Varför tar du inte semester? Ni kan omöjligt hämta igen alliansens usla opinionssiffror på så kort tid. Sånt har bara inträffat i hockey några enstaka gånger. Du kommer bara att få jobba för ingen nytta. Misslyckas man med jobben, skolan, järnvägen, bostäderna straffas man med rätta av väljarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.