Teg/Löven!

Igår var det en intensiv dag med mycket på agendan. Dagen började med en massa intressanta företagsbesök med kommunstyrelsens näringslivs och planeringsutskott. (Metria AB Deloitte AB, Norrlandsoperan och 4Sound Guitars – The Museum)

Efter företagsbesöken blev det ett möte med Folkpartiet där vår EU-minister Birgitta Ohlsson besökte oss. Birgitta är en fantastisk liberal som verkligen brinner för sitt uppdrag, jag skulle inte bli förvånad om hon blir nästa partiledare i Folkpartiet. Att hon har sina rötter i Västerbotten gör inte saken sämre.

Efter partimötet blev det ett besök på T3-center tillsammans med min son och match mellan Löven och Södertälje. Det var en ganska avslagen match, men huvudsaken var att Löven vann. Det som var glädjande var att lånet från Tegs SK Isak Ahrling blev vald till Lövens bästa spelare. Jag är oerhört glad att samarbetet mellan Tegs SK och Löven fungerar bra och extra roligt är det när spelare från Tegs SK visar att man kan spela i hockeyallsvenskan. Ikväll är det match mellan Tegs SK och Vännäs HC och det kommer att bli en tuff match. Jag har sett många matcher mellan dessa lag och det är bara att konstatera att Teg har svårt för Vännäs. Men ikväll tror jag att det blir en solklar seger för Teg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.