Äntligen startar det!

Det känns skönt att hockeysäsongen drar igång! När det gäller Tegs SK i hockeyettan så kommer det att bli en oerhört intressant säsong. Det är kanske inte ett lika namnkunnigt lag på pappret som tidigare år, men det finns många otroligt lovande spelare. När det gäller serien så kommer den att bli oerhörd tuff serie med många lag som vill upp i seriesystemet.

När det gäller Teg så har vi inga ambitioner eller ekonomi för att gå upp i seriesystemet. Men självklart vill vinna alla matcher. Jag hoppas också att Teg kan vara en plattform för många unga lovande talanger som vill upp i seriesystemet och då tänker jag självklart först och främst till Björklöven. Det är bra för hockeyn i Umeå om vi kan behålla våra talanger och därför är samarbetet mellan Teg och Björklöven så oerhört viktigt. Det skulle också vara bra om Björklöven tog steget upp i SHL. Nu har man ett oerhört intressant lag och det kommer att bli kul att följa ”Löven”

I helgen är det träningsmatcher för Teg och på lördag är det Vännäs som står för motståndet kl 15 på T3-center. Gå gärna in på vår sida på FB och gilla vår sida

https://www.facebook.com/tegsskhockey/?fref=ts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.