En investering för framtiden!

Idag är det bara 7 dagar kvar till valdagen den 14 september och det är den sista veckan som kommer att avgöra valet. Som jag har skrivit tidigare i min blogg så är det 30 procent av väljarna som bestämmer sig sista veckan. Det kommer att bli en intensiv sista vecka, men samtidigt känns det också oerhört kul.

Det känns också kul att det har blivit fokus på Folkpartiets viktigaste valfrågor i valrörelsen och då tänker jag främst på skolan, äldreomsorgen, jämställdhet och försvaret.

När det gäller Folkpartiet i Umeå, så kommer vi även att lägga fokus på kultur och fritid, som är två områden som är viktiga. Tyvärr så brukar frågor, som handlar om kultur och fritid, hamna utanför debatten under valrörelsen.

Jag tycker även det är viktigt att stödja föreningslivet. Ett fungerande föreningsliv bidrar till umebornas folkhälsa och allmänna välbefinnande. Vid sidan av att vara ett bra fritidsnöje.

Ibland upplevs jag som tjatig av andra politiker, när jag vill öka stödet till föreningslivet. Men för mig är det inte en kostnad, utan en investering för framtiden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.