Straffträning!!

Efter gårdagens match i EM så är det bara hoppas att Pia Sundhage lägger in extra straffträning. Att kalla matchen för fiasko håller jag inte med om och jag tror fortfarande att Sverige tar guld. Hade straffarna gått in hade det varit succé, så lite skillnad kan det vara. Jag håller med om att det var 2 dåliga straffar och grus i maskineriet, men det var nog mera premiärnerverna som spökade.

Angående debatten om den neutrala klacken där Vänsterpartiet i Göteborg reagerar mot ytterligare kommersialisering och att företaget som anordande den neutrala klacken kidnappade en folkfest köper jag inte. Utan reklampengar överlever tyvärr inte idrotten.

En sak som jag reagerar på är uttalandet där Ekstrabladets sportchef Allan Olsen förklarade den danska, i princip obefintliga, bevakningen av fotbolls-EM.” Han menar det är ingen grej alls i Danmark”, Dessutom så visade ingen tv-kanal matchen och man hade heller inte skickat reportrar för att bevaka turneringen.

Mitt tips till Danska journalister se och lär av Svenska journalister. Att hela 1,7 miljoner tittare såg matchen mot Danmark på TV 4 säger väl allt. Det är Hela 400 000 fler tittare än vad Tre Kronor hade i sin VM-premiär i våras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.