Njuter…………

Åååååå, vad jag njuter av mina två lediga dagar! Inte för att jag inte tycker om att jobba, för det gör jag, men det känns ljuvligt att bara gå och småpyssla på här hemma!

Började min dag med olika prover hos Distriktssköterskan i morse, fasteprover så jag fick inte mitt morgonskaffe direkt jag steg upp, men jag överlevde det också. Sedan gick jag hem och duschade, drack kaffe och åt goda mackor av hembakt limpa som jag fått av Anki. Tog fram älgkött som jag nu stekt och så har jag gjort en Rotsaksgratäng.

Har varit upp till Gunilla och sett hur hon tapetserat en skitsnygg fondvägg i rummet, nu väntar hon bara på nya soffor och en TV-bänk, det kommer att bli kanonfint hemma i deras vardagsrum.

Då jag kom därifrån så stannade jag ute och krattade bort allt löv framför ingången, inte lätt då det är en massa grus där. Vi har inga som helst träd hos oss men däremot massor av löv! Jag vet var dom kommer ifrån……grannen.

Lennart har bjudit bort sig själv ikväll för av någon underlig anledning vill han inte vara hemma när det kommer en massa tjejer hit! Kan inte förstå det.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.