*** Kerstins Fotoblogg ***

Åskdunder o Fågelräddning

Jag har aldrig varit med om värre. Hela kvällen har åskan gått hårt i Vindelns samhälle. När man trodde att den lugnat sig kom det en blixt o en knall precis efter. Tanterna på Solhaga var lite skärrade, men det gick bra. Nu är den borta som tur är. Det har även regnat nånting fruktansvärt. Men nu är det uppehåll precis när jag ska åka hem.

Jag fick rädda en trast här i kväll oxå. Jag öppnade ett fönster i en av korridorerna för att se hur mycke vatten som samlats mot husväggen. Där satt den med vatten upp till näbben, stackarn. Jag kunde inte låta den dö där, så jag sprang ut, tog upp den (plasthandskar va på) o satte den i ett cykelsjul på några löv. Tittade på den ett par gånger o till sist såg jag att den hade dött. Den var helt genomvåt o hade nog flygit in i rutan. Men jag försökte i allafall. Jag var dyngsur när jag kom in o fick gå ner o byta kläder.

Imorrn åker vi till stugan för det årliga kräftfisket. Ska bli roligt att sitta uppe halva natten o grilla korv o bara ha mysigt. Är ledig 3 dar. JIPPIE!!

Kram Kerran 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.