*** Kerstins Fotoblogg ***

Dagarna som gått..

Det har varit  lite fullt upp dom senaste dagarna så jag har helt enkelt inte hunnit skriva. Men nu kommer en resumé..

På torsadg va vi på Nolia. Köpte inte nåt speciellt. Det är bara roligt att strosa och titta på allt.

Efter Nolia åkte vi till  Haga och åt middag tillsammans med min ena faster och 3 av mina kusiner + respektive + barn. Det va så roligt att ses. 2 år sen sist. Vi satt ute och åt och pratade till långt in på kvällen. Vi har så roligt när vi träffas och det känns verkligen att vi hör ihop. ÄLSKAR ER ALLA!!

På fredag tvättade jag ett par maskiner innan jag åkte till Solhaga kl. 16 för att jobba några timmar. Det gick bra, men värmen va nästan olidlig. Svettpärlorna blänkte i ansiktet. När jag hade slutat åkte vi till Kussjön så jag fick bada i månskenet. Det va så skönt att svalka av sig. 21 grader i vattnet.

På lördan jobbade jag mellan 7-16 Sen åkte vi till Kussjön. Vi va samlade allihop och åt grillat, Västerbottensostpaj, Hallomiost m.m Sen badade vi tunna och jag och Hampus svalkade av oss i sjön. En mycket trevlig kväll, synd bara att jag skulle jobba dagen efter..

På söndag började jag jobba kl. 7 igen. Jobbade till 11 sen va jag ledig till kl. 16 Vi åkte återigen till Kussjön. Jag, Dan och Hampus badade. Sen blev det pannkaka med bacon i Murikkan. Smakade underbart. Jag och Hampus tog ett dopp till innan det va dax att ge sig av till Solhaga igen. Jobbade till 20.30 Gick bra, men det va fruktansvärt varmt. När jag cyklade hem skickade jag ett sms till Christina i Hjuken "Är du sugen på ett kvällsdopp?" Hon ringde upp, och jag va välkommen. Jag kastade mig av cykeln och hoppade in i bilen och körde dit. 21 grader även i älven. Det va så skönt. Älven va spegelblank och vi simma runt och tittade på molnen som va så häftiga. Schampo och duschcreme va med. Efteråt luktade jag så himla gott. Jag fick fika innan jag åkte hemåt igen.

Idag har jag varit ledig. Passat på att byta i sängarna och städat. Åskan har gått och det small riktigt högt ett par gånger. Nu väntar den renbäddade sängen på mig. Men först in i duschen 🙂

Kram Kerran 🙂

Jag badande i månskenet i fredags 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.