Åter till ”vardagen”

Körde tillbaka till SpanskaVillan och Livskamraten igår. Jag känner mig fortfarande helt slut så när jag kom fram så lade jag mig direkt på soffan och bara sov, sov, sov. Men klockan 17 ringde telefonen.Det var grannfrun som frågade om vi inte var på väg. -På väg vart? -Över till dem för att äta middag. Bara en helt vanlig middag.

Hos grannarna väntade de övriga i vårt lilla ”gäng” på 5 personer, alltså våra närmaste grannar kring sjön. Middagen var tjälknöl med potatisgratäng, mmm, med en jättegod kokoskaka till efterrätt. Så trevligt, tänk vilka vänner vi har. Inte bara här utan även hemma, vilket jag verkligen fått erfara, under den senaste veckan. Människor som bryr sig, som hör av sig, som säger ”kom över”. Något att vara tacksam för.

Middagen var jättegod, sällskapet ovanligt lättsamma och vi drog upp många planer. Nu först blir det överraskningsfest hemma hos oss för en blivande 70-åring. Sedan blir det spa-kväll för oss tanter i november. Adventsfest. Nyårshelg på Casinot i Sundsvall – oj, det blir en fullspäckad höst.

Vi hann även planera för en ordentlig fest till sommaren. Det är inte mindre än 4 stycken i gänget som fyller 70 år plus att jag fyller 65 och det har vi nu bestämt att vi ska fira med en gemensam fest på MajSkansen.

Solen lyser idag, vi har mycket att göra -avsluta brunnsarbetet, hämta in den klyvna veden till förrådet, plocka bort alla sommarkrukor. Men vi är så förkylda! Båda två, var en jättejobbig natt i natt så någon arbetslust kan jag inte påstå att jag har. Suck, men får väl njuta av de vackra höstfärgerna och se vad som händer.

IMG_20170927_185039 IMG_20171001_120405 IMG_20171001_204219

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.