Revbensont

Idag stormar det. Vi har hållit oss hemma hela dagen, men jag läser på nätet att man avrått människor från att gå ut i Västernorrland. Det kan jag förstå här där jag sitter och försöker andas utan smärtor. Eftersom det var så blåsigt så bestämde vi att vi skulle hålla på att lista och göra färdigt i köket. Glad i hågen tog jag en pärlspontskiva under armen och skulle gå ut i förrådet för att kapa den. När jag kommer nära hörnet mot sjön kommer en vindil, tar tag i skivan  (och mig) och sveper i väg oss rakt in i det lilla staketet som finns utanför förrådet. Knak, sade det i mellangärdet där jag låg klistrad mot staketet så jag misstänkte att det blev en revbensfraktur. Ont gör det i alla fall, men vi får väl se, det kanske inte blev något brott. Jag har i alla fall fortsatt med listerna så nu börjar det likna något.

20160827_153421Det känns underbart skönt när saker börjar hamna på rätt plats. Mycket jobb återstår visserligen, men man får en väldig kick av att se att verkar bli bra. Någon Lysnatt blir det nog inte, inga eldar eller ljus kan tändas ute när det blåser på detta sätt. Nej, det får bli en lugn kväll istället, tyvärr. Eller, det kanske är lika bra så ont som jag har……..

Önskar er alla en skön lördagkväll!

 

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Aj aj, här har det också blåst som bara den, har lugnat ner sej nu.
    Igår kväll var det varma men hårda vindar. Det tar sej bra i er köksavdelning. Hoppas revbenen höll och håller sej på plats.
    Ha de gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.