Denna värme

Värmen tar knäcken på mig. Vi har varit i källaren och försökt fixa den sista ringen i brunnen. Men vi lyckades inte nå ända fram och Livskamraten orkar inte jobba så hårt så länge. Så vi gjorde ett avbrott och åkte till Sundsvall istället. Fint väder och mysigt. Väl hemma igen tänkte jag börja att lägga reglarna för altanen där pergolan ska stå. Igår tog jag bort det övre sand- och jordskiktet så det borde gå ganska snabbt att jämna till och få fint.

Men då  hade jag inte räknat med solen,,,,,,, det är +37,2 mot solvärmen och nu när jag plockat bort parasollet så är det verkligen 37,2! Jag orkade bara kapa till reglarna i rätta längder och lägga ut, sedan fick jag lov att gå in och dricka lite kallt. Så nu sitter jag här och försöker svalka mig lite. Det blir till att göra detta arbete som ett morgonarbete, före solen hinner dit.

20160705_151741Bara reglarna blir jämna så jag får börja skruva trall. Då går det fort och pergolan är färdig så den är det bara att skruva fast. Finns det något skönare än att gå barfota på trä, på trall?

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.