Elektronik

Nu är allt elektroníkskräp lämnat på Återvinningen. Lite överraskad är jag över att vi hade så mycket. Eller är det bara att vi varit dåliga på att lämna bort det som blivit gammalt? Även min ”gamla” skrivare, som jag behållit för att använda som skanner, är nu borta så skrivbordet känns stort och ödsligt. Måste jag ut och köpa en ny skanner nu? Behöver man ha en skanner?

Ja, håller man på med släktforskning så behöver man det. Det finns alltid gamla fotografier eller dokument som behöver sparas ned i digitalt format. Det blir väl till att börja titta på dylika apparater och jämföra vilka funktioner som bäst möter mina krav; enkel att montera och enkel att använda.

Ibland blir jag lite less på all elektronik. Klockan på mikrovågsugnen är exempelvis fortfarande på sommartid. Ingen av oss kommer ihåg hur man gör för att ställa om den, likadant med klockan i bilen. Man måste fram med bruksanvisningen för att kunna läsa sig till hur man gör. Ids helt enkelt inte göra det idag. Kanske något barnbarn tittar förbi och fixar det………

Väntar på barnbarn ur den yngre kullen så imorgon blir det barnsliga aktiviteter. Kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.